-20%

Gambir Gold Spray

RM120.00RM320.00

Gambir Gold Spray mempunyai pengikutnya sendiri. Spray Gambir Gold adalah sebuah produk gambir sarawak tulin yang tiada campuran bahan kimia. Ia mengandungi hanya air suling dan gambir sarawak sahaja.

Khasiat Gambir Gold Spray

Bagi yang masih belum tahu, gambir hanya boleh dijumpai di hutan tebal negeri sarawak sahaja. Kerana itu ia disebut gambir sarawak di serata dunia.

Gambir sarawak telah dipopularkan oleh orang – orang sarawak kepada para pelancong sehingga terkena seluruh dunia.

Fungsi yang diberikan oleh gambir sarawak adalah fungsi menjadikan zakar lelaki kebas. Apabila zakar anda kebas, anda hayunlah macam mana pun, tak rasa ngilu.

Ia sesuai bagi mereka yang nak dayung laju – laju dan memberikan pasangan anda kelainan dan lebih puas aktiviti diranjang.

Jika anda mengalami masalah zakar susah bangun, gambir sama sekali tidak sesuai digunakan kerana ia tidak support fungsi keraskan zakar.

 

gambir gold spray

 

Cara Guna Gambir Gold Spray

Cara penyediaan gambir biasanya adalah dengan mencubit sedikit ketulan gambir. Kemudian ambil beberapa titis air dan dihancurkan pada tapak tangan kemudian barulah disapu pada zakar.

Untuk nak hancurkan ni, ia ambil masa dan susah. Jika duduk dalam hutan, nak bagi lambat ngilu, gambir pure pilihan yang ada.

Tapi jika anda duduk dibandar memang susah nak sediakan bancuhan gambir ni. Selain tu kualiti air faham – fahamlah.

Berbeza dengan gambir gold spray, anda boleh tinggalkan rutin susah nak sediakan gambir.

Spray – 3 ke 5 kali dan sapukan pada permukaan zakar.

Tunggu 5 minit, jika tak rasa kebas lagi, spray lagi beberapa kali dan tunggu 5 minit sebelum dibasuh dengan sabun.

Gambir ni memberikan rasa “mint” atau pedas dan perlu dibasuh dengan sabun supaya tak sebabkan ke tidak selesaan pasangan.

1 unit gambir gold spray mengandungi 10ml dan bertahan kegunaan 1 bulan

Harga Gambir Gold Spray

Harga asal gambir spray adalah RM150 seunit.

Berikut Harga Jualan Kami

1 Kotak RM120

2 Kotak RM220

3 Kotak RM320

Penghantaran

Kami hantar menggunakan pos laju ke seluruh malaysia. Sila masukkan pada order note jika mahu guna service lain. Penghantaran pos adalah percuma.

Kami juga COD Gambir Gold Spray ke lokasi berikut:

Zon 1 – Caj COD RM10

  • Seluruh Kuala Lumpur
  • Petaling Jaya
  • Damansara
  • Cheras hingga Tol Batu 9

Zon 2 – Caj COD RM20

  • Kajang, Bangi, Putrajaya
  • Puchong, Serdang
  • Rawang, Sg Buloh
  • Subang Jaya, Kelana Jaya

Belian COD masih perlu pilih jumlah produk dan klik “BELI“.

Isi detail lengkap dan pilih Zon 1 atau 2.

Clear
SKU: GGS Category: Tag:
Scroll to Top