Terma Belian

Terima kasih kerana berminat buat belian dari website ini. Berikut adalah terma dan privacy belian.

1. Laman web ini diuruskan oleh Azyin Gold Enterprise yang berlokasi di Setapak, Kuala Lumpur. Anda sama sekali membeli dari syarikat yang berdaftar dengan ssm.

2. Semua data peribadi anda disimpan didalam sistem server yang lengkap dengan security. Anda tidak perlu risau dengan data belian anda disimpan didalam laman ini.

3. Kami sama sekali tidak menyimpan data perbankan anda, semua urusan belian online diuruskan oleh syarikat Toyyibpay sebagai “Payment Gateway” untuk processing belian online anda.

4. Toyyibpay adalah syarikat payment gateway yang dikawal selia oleh bank negara. Walaubagaimana pun semua urusan belian adalah melalui pengesahan TAC SMS dari bank masing – masing. Jadi tidak mungkin mereka boleh ambil wang anda sesuka hati tanpa melalui TAC yang hanya boleh diakses pada telefon anda.

5. Selain menggunakan perkhidmatan Toyyibpay untuk online payment gateway, anda juga boleh melakukan Manual Bank Transfer, ATM Transfer atau melalui Cash Deposit machine ke akaun bank yang ditunjukkan dalam checkout page.

6. Kaedah selain itu adalah penghantaran dengan cara same day COD. Waktu penghantaran sebaiknya diset 3 jam lebih awal.

7. Semua barangan yang anda beli telah dibungkus rapi dan tidak mungkin orang lain tahu isi didalamnya. Pada bahagian luar pula kami akan tulis “Permainan Lego” dan bukan nama produk.

8. Semua barangan adalah dijamin keasliannya atau anda akan mendapat refund.

9. Bungkusan yang diterima sekiranya botol pecah, kapsul hancur atau seperti telah dibuka orang; anda akan mendapat gantian secara percuma.

10. Penghantaran barang adalah dengan Pos Laju adalah percuma dan akan yang masa 2-4 hari untuk terima.

11. Bagi yang masih belum faham cara belian online di website ini, kami sangat sarankan anda semak pada laman Cara Beli.

12. Jika terdapat sebarang pertanyaan sila hubungi kami di talian 011-333-33-207 atau boleh hubungi kami melalui Contact Page Disini.

13. Terima kasih baca terma dan syarat belian ini sampai habis. Apabila anda klik “Place Order” bermakna anda telah bersetuju dengan apa yang ditulis diatas.

Scroll to Top